Orta ve Güney Amerika, Hindistan ve Afrika'dan özenle seçilmiş yüksek kaliteli kahvelerin mükemmel bir şekilde kavrulması, De Roccis CREMOSO espressoyu ortaya çıkarır. Güçlü ama aynı zamanda nazik bir bitişe sahip olağanüstü yumuşak ve pürüzsüz bir karışım.
Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
“De Roccis” kahve kapsülleri, “Nespresso” makineleriyle uyumlu olarak, Orta ve Güney Amerika'dan yüksek kaliteli kahvelerin titiz seçimiyle doğmuştur – %50 Arabica.